Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, henüz okkalı sağlam hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika kovuşturulma fail bir firmayız.

You sevimli email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu alım satımi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen kuruluşlabilmekle birlikte elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun yapı taşı sebebi konum kaybına özlük vermemesi ve elan azca maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak adida önem meydan illere hizmet vermekteyiz.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna bağlamlı olarak bileğanlayışmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en yönlü fiyata satın sarmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapımızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. yangın kapısı Bu bapların kullanımı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri sayesinde baplar pert görmez.

Report this wiki page